Sensibilisering - presentaties door en over Openraam

Openraam kadert in een bredere context van duurzaamheid, innovatie, maatschappelijk ondernemen, materiaaltechnologie,...We grepen dankbaar de kans om bedrijven te informeren, sensibiliseren en getuigen over duurzame materiaalinnovatie op events van partnerorganisaties. Hieronder volgt een (onvolledig) overzicht.

MVO-contactdag 25 mei (Leuven) en 20 oktober 2010 (Gent)

Op dit event, georganiseerd door MVO-Vlaanderen, gaf Openraam een presentatie in de workshop duurzame product/dienstinnovatie. De presentatie kan U in bijlage downloaden. 

Jaarevent Innovatiecentrum Oost-Vlaanderen, Gent, 30 maart 2010 

Onder de slagzin "Duurzaam innoveren = business" zorgde Innovatiecentrum Oost-Vlaanderen een interessant avondprogramma over duurzame innovatie. 

Solutions for tomorrow on the road, in elke provincie, november 2010

Een inspirerende sessie over ecodesign, duurzame materiaaltechnologie, subsidies voor duurzame innovatie, op smaak gebracht door de getuigenissen van twee lokale bedrijven. En dit dichtbij, in elke provincie. Openraam en  de SFT partners Flanders Inshape, Ovam en Recentre bundelden de krachten met het lokale Innovatiecentrum en agentschap Ondernemen om dit klaar te spelen. De presentaties zijn voor download beschikbaar op www.solutionsfortomorrow.be.

AttachmentSizeHitsLast download
20101020_Openraam_MVOcontactdag [Compatibility Mode].pdf696.07 KB4184 weeks 16 hours ago
Logo Logo Logo Logo Logo Logo